Home » Duurzame houten industrievloer

Duurzame houten industrievloer

Ben je op zoek en wil je meer weten over een hoogkant industrievloer? Dan vind je hier alle informatie over onze hoogkant industrievloeren uit onze Vloerenstudio. Zo hebben we keuze uit verschillende houtsoorten voor de hoogkantparket vloer en zijn onze houten vloeren geschikt als vloer voor vloerverwarming. Denk bijvoorbeeld aan een eiken of bamboe houten vloer. We leveren, leggen en onderhouden een duurzame houten vloer bij jouw thuis. Alles om een vloer te vinden die het beste bij jou past. Kom langs in onze winkel en bekijk ons exclusieve assortiment.

Wat is een hoogkant industrievloer?

Hoogkant parket is een vloer die is gemaakt van allemaal strookjes hout. Plakband houdt al deze strookjes bij elkaar waardoor er een stevige vloer ontstaat. De vloer is zelfs zo stevig dat deze veel terug is te zien in bijvoorbeeld fabriekshallen. Daarnaast is hoogkant parket ook populair in huis of op kantoren door de warme en sfeervolle look. In onze winkel heb je keuze uit verschillende houtsoorten voor een duurzame houten vloer. Zo hebben we een bamboe houten vloer en is het mogelijk om een eiken hoogkant industrie vloer te laten leggen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden, zo leggen we je uit of deze vloer geschikt is als vloer voor vloerverwarming. Kom gerust langs in onze Vloerenstudio in Groningen om meer te weten te komen over onze vloeren.

Vind een vloer voor vloerverwarming!

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van houten vloeren, leggen we aan je uit wat de mogelijkheden van een hoogkant industrie parketvloer zijn. De duurzame houten vloeren uit onze exclusieve Vloerenstudio gaan goed samen met vloerverwarming. Zo ook een bamboe houten parketvloer. Hierbij is het belangrijk dat de constructievloer vlak is zodat de vloer voor vloerverwarming mooi en strak komt te liggen. De strookjes hout van de hoogkant parketvloer verlijmen we direct op de ondergrond. Daarna vullen we de gaatjes en kiertjes op en schuren we de vloer zodat de strookjes op gelijke hoogte liggen. Hierna is het ook mogelijk om de vloer te laten personaliseren met bewerkingen. Denk aan een andere kleur hout of een structuur die jouw vloer eigen maakt. Wat je ook wilt, wij denken met je mee

Hoe onderhoud je een duurzame houten vloer?


Onze houten vloeren zijn ontzettend makkelijk te onderhouden, ook als vloer voor vloerverwarming. Het is belangrijk dat je de vloer op de juiste manier schoonmaakt en dat je af en toe je vloer laat onderhouden door een specialist uit onze winkel. Dit is belangrijk om de levensduur van je vloer op vloerverwarming of van je bamboe houten vloer te verlengen. Want iedereen wil toch dat zijn of haar vloer zo lang mogelijk meegaat? Dat begrijpen we bij Van Winden als geen ander en daarom staan we elke dag voor je klaar. Met het juiste onderhoud, kan een duurzame houten vloer van ons wel 100 jaar meegaan!