EIKEN VLOEREN

Home » Eiken Vloeren

Ben je op zoek naar een eiken vloer? Bij Van Winden Vloerenstudio hebben we een exclusief aanbod eiken vloerdelen in Groningen. Zo leveren en leggen we houten vloeren in heel Noord-Nederland. Ons vakkundige team denkt graag met je mee om de juiste eiken vloerdelen voor je te vinden. Kom langs in onze Vloerenstudio en ontdek onze ambachtelijke eiken vloeren.

Voordelen van houten vloeren

Het laten leggen van een eiken vloer komt met vele voordelen. Die leggen we graag voor je op een rijtje. Allereerst is een eikenhouten vloer tijdloos omdat deze in alle soorten interieur past. Daarnaast gaat een eiken vloer ook nog lang mee vanwege het duurzame eikenhout. Verder is een oude eiken vloer makkelijk te behandelen en te bewerken.

Eiken vloer is tijdloos

Allereerst is een eikenhouten vloer tijdloos. Door de robuuste en stijlvolle uitstraling past hij in alle soorten interieur. Zo staan houten vloerdelen prachtig in een klassiek interieur en in een moderne inrichting. Daarbij worden eiken vloeren gezien als een van de mooiste vloerbedekking die er bestaan. Met ons ruime assortiment vind je de juiste vloer bij je interieur.

Duurzame vloer

Steeds meer mensen maken de bewuste keuze om duurzamer te leven. Ook wij vinden verduurzaming belangrijk en daarom verkopen we duurzame eiken vloerdelen. Een eiken vloer is een goede keuze omdat eikenhout duurzaam materiaal is. Een eikenhouten vloer gaat namelijk lang mee, omdat het hout sterk en hard is. Dit maakt de houten vloer een goede investering. Daarbij is een houten vloer een goede investering in de toekomst. Met het juiste onderhoud zal de vloer weinig, tot geen slijtage tonen. Zelfs bij intensief gebruik, zorgt het juiste onderhoud ervoor dat een eiken vloerdelen wel 100 jaar meegaat.

Onderhouden oude eiken vloer

Goed onderhoud is dus erg belangrijk voor een langere levensduur. Zo moet een oude eiken vloer goed schoon worden gehouden. Het voordeel van een eikenhouten vloer is dat dit gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de vloer ook een stuk hygiënischer, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tapijt.

Wil je weten hoe je eikenhouten vloerdelen het beste onderhoud? We geven je graag onze beste tips en tricks. Neem contact met ons op, of kom gezellig even langs!

Eiken vloer behandelen

Naast makkelijk onderhoud is de eiken vloer ook nog eens makkelijk te behandelen en af te werken. Denk bij bewerken bedoelen we werkzaamheden als: oliën, roken, lakken, waxen, borstelen en logen. Door deze toevoegingen wordt jouw vloer nét wat mooier worden door de kleur- en structuurveranderingen. Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw vloerdelen eigen te maken.

Vloerverwarming

Tenslotte is een eiken vloerdeel uitermate geschikt als vloerbedekking bij vloerverwarming, omdat eikenhout gemakkelijk de temperatuur van de verwarming opneemt. Daarbij zorgt de verlijming van een eiken vloer voor optimale verwarming. De verlijming zorgt er namelijk voor dat er geen warmte verloren gaat tussen gaten en spleetjes. Wij bij Van Winden Vloerenstudio leggen vloeren op een specialistische en vakkundige manier neer, om de combinatie van de vloerverwarming en vloer zo effectief mogelijk te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van eikenhouten vloeren? Of wil je graag de vloeren zien? Kom dan langs in onze exclusieve Vloerenstudio en bekijk ons aanbod ambachtelijke vloeren. Ook telefonisch staan we voor je klaar!