Eiken visgraat vloer

Home » Eiken Vloeren » Visgraat Eiken Vloeren
Ben jij op zoek naar een eiken visgraat vloer? Dan ben je bij ons op de juiste plek. In onze Vloerenstudio hebben we een ruim assortiment aan houten visgraat vloeren voor jou. Bij Van Winden hebben we zowel een visgraat vloer van licht eiken als een van donker eiken. Deze vloeren leveren, leggen en onderhouden we graag voor je op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring, kennis en vakkundigheid, hebben we alles in huis om een nieuwe vloer voor je uit te kiezen. Kom daarom zeker een kijkje nemen in onze winkel om onze vloeren te bewonderen

Voordelen eiken visgraat

Een eiken visgraat vloer is ontzettend populair en is een prachtige vloer. Daarnaast hebben onze vloeren ook nog meerdere voordelen. Zo zijn onze vloeren duurzaam en passen ze gemakkelijk in alle soorten huisstijlen. Of kunnen we jouw vloer helemaal eigen maken door structuur en kleur toe te voegen! We vertellen je hier graag meer over, dus kom gerust langs in onze winkel.

Een eiken visgraat vloer is duurzaam

Verduurzaming is steeds belangrijker en daar doen wij ook aan mee. Daarom zijn alle vloeren in onze Vloerenstudio zo duurzaam mogelijk gemaakt. Door de duurzame materialen in onze eiken visgraat vloeren, gaan de vloeren lang mee als deze goed worden onderhouden.

Vakkundig maatwerk

Één van de grootste voordelen van een visgraat vloer is dat deze makkelijk te leggen is in alle soorten en maten ruimtes. Dat komt omdat de planken een handig formaat hebben. De planken zijn vaak wat dunner dan van een normale eikenhouten vloer. Ook door ons vakkundige maatwerk zorgen we ervoor dat de vloer perfect in de ruimte past. We vinden niets mooier dan een vloer die perfect ligt.

Visgraat vloer is tijdloos

Net als onze andere eiken vloeren, is ook een eiken visgraat vloer tijdloos en een echte sfeermaker in de ruimte. Visgraat vloeren zijn prachtig in moderne woonstijlen, maar passen ook bij de klassieke wooninrichtingen. In ons portfolio zie je hier een aantal voorbeelden van. Ook in onze Vloerenstudio ben je van harte welkom om onze vloeren in het echt te bewonderen.

Wil je voorbeelden zien?

Klik hier voor ons portfolio

Eiken visgraat makkelijk te behandelen

Ook is een eiken visgraat vloer makkelijk te bewerken naar eigen smaak. Zo behandelen we de eiken visgraat vloeren, waardoor we een andere kleur en/of structuur naar wens aanbrengen. Een visgraat vloer van licht eiken is dus ook zeker een optie! Ook donkere houttinten brengen we graag voor je aan. Al met al er is bij Van Winden ontzettend veel mogelijk en doen we er alles aan om jouw eiken visgraat vloer eigen te maken.

Nieuwsgierig naar onze vloeren?

We snappen bij Van Winden dat een vloer uitkiezen een lastige keuze is. Daarom raden we aan om eens langs te komen in onze winkel om deze in het echt te zien. Maar we staan ook telefonisch voor je klaar, omdat we je graag verder helpen!