Mozaïek houten vloer

Home » Eiken Vloeren » Mozaïek Houten Vloer
Ben je op zoek naar een mozaïekvloer? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bij Van Winden hebben we een ruim aanbod betaalbare mozaïekvloeren. We leveren, leggen en onderhouden een mozaïek vloer van hout graag voor jou. Met ons vakmanschap geven we graag advies over onze mozaïekvloeren. Dus kom langs in onze exclusieve Vloerenstudio zodat we je kunnen helpen met het vinden van de perfecte vloer voor jou.

Voordelen mozaïek houten vloer

Een mozaïekvloer is een mooie massief houten vloer. Onze mozaïek vloer van hout is opgebouwd uit kleine, houten stroken die weer zijn samengesteld in de vorm van tegels. Daarbij heeft onze mozaïekvloer meerdere voordelen. We vertellen je hier graag meer over!

Mozaïekvloer is tijdloos

Een houten vloer is dé populairste soort vloer voor allerlei soorten ruimtes. Een mozaïek houten vloer past bij een moderne woonstijl of bij een klassieke stijl. Ook gaat hij jaren mee. We kunnen dus stellen dat een houten vloer tijdloos is. Daarbij is er in onze winkel een ruime keuze uit verschillende soorten designs, zodat je de vloer kan vinden die bij jou past. Daarom leggen we met onze kennis en ervaringen, graag een mooie eiken vloer bij jouw in huis.

Makkelijk te onderhouden

Naast de mooie uitstraling, is een mozaïek vloer van hout ook makkelijk te onderhouden en te bewerken. Door onze afwerkingen, is de mozaïekvloer gemakkelijk schoon te maken. Verder repareren we bij Van Winden bestaande mozaïekvloeren waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan aanhelingen. Bij het aanhelen van een mozaïek houten vloer voegen we nieuwe planken of plinten toe. Op deze manier zorg je ervoor dat de vloer jarenlang meegaat en weer helemaal als nieuw is. Ook is het mogelijk om bestaande vloeren een nieuwe look te geven door hem bijvoorbeeld een andere houtkleur te geven.

Mozaïek houten vloer is een investering in de toekomst

Een eiken mozaïekvloer is een duurzame investering, omdat onze vloeren zo duurzaam mogelijk zijn gemaakt. Eikenhout gaat lang mee vanwege de harde structuur, zelfs bij intensief gebruik. Samen met het juiste onderhoud, kan een vloer uit onze Vloerenstudio wel 100 jaar meegaan! Het is dus zeker waar dat een mozaïek vloer van hout een goede investering is in de toekomst.

Mozaïekvloer op vloerverwarming

Een mozaïek houten vloer uit onze winkel, is zeer geschikt is als vloer op vloerverwarming. Dat komt doordat de kleine, eikenhouten stroken een dikte hebben van 8 millimeter. Deze stroken stellen we samen in tegel vormen en lijmen we direct op de ondervloer. Daarbij laten de tegel vormen van de mozaïekvloer goed warmte door. Daarom gaat een mozaïek houten vloer goed samen met vloerverwarming.

Kom meer te weten over vloerverwarming

Hier lees je er alles over

Meer weten over onze vloeren?

We begrijpen bij Van Winden Vloerenstudio als geen ander dat er ontzettend veel opties en keuzes zijn wat betreft het kiezen van een mozaïekvloer. Daarom raden we je aan om eens langs te komen in onze winkel om de vloeren in het echt te bewonderen. Uiteraard geven we ook graag advies over onze ambachtelijke mozaïekvloeren en denken we graag met je mee.