HOUT OP VLOERVERWARMING

Home » Vloerverwarming

Deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming 

Heb jij vloerverwarming en wil je weten welke vloer geschikt is voor vloerverwarming? Wij leggen het graag voor je uit. Zo gaan vloerverwarming en een houten vloer goed samen. Ook een betonlook vloer is een goede optie als vloer op vloerverwarming. We leggen bij Van Winden graag aan je uit waarom deze vloeren samengaan met vloerverwarming. Kom langs in onze winkel in Groningen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een eiken houten vloer is geschikt voor vloerverwarming 

Een houten parketvloer uit onze Vloerenstudio gaat goed in combinatie met vloerverwarming. De vloer is zeer geschikt als vloerverwarming doordat eikenhout warmte langer vast kan houden dan andere materialen. Daarnaast is een houten of betonlook vloer uit onze winkel ook nog eens zo duurzaam mogelijk gemaakt, waardoor het ook nog eens een milieuvriendelijk product is. 

Vloerverwarming en betonlook vloer 

Naast vloerverwarming in combinatie met een houten vloer, is een betonlook vloer ook geschikt voor vloerverwarming. Dat komt omdat de betonlook vloer bestaat uit kunststof wat net als hout een goede warmtegeleider is. Ook maakt de betonlook gietvloer direct contact met de vloerverwarming wat zorgt voor optimale verwarming. Dus een gietvloer is zeker geschikt voor vloerverwarming.

Benieuwd naar hoe wij een gietvloer leggen?

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze vloeren? Kom dan langs in onze Vloerenstudio in Groningen en ontdek alles over onze exclusieve vloeren. Wij helpen je graag bij het vinden van de vloer die het beste bij jou past!