Home » Een vloer schuren en lakken in Groningen?

Bamboe vloer schuren en lakken bij Forum Groningen

Je kent het bijzondere gebouw Forum in Groningen vast wel. Het is een bekende hotspot in het centrum van Groningen waar dagelijks veel bezoekers over de vloer lopen. Je kan je dan vast ook voorstellen dat een houten vloer veel te verduren krijgt. Om ervoor te zorgen dat de mooie houten vloeren in het Forum lang meegaan, lakken en schuren wij elk jaar de vloeren bij hen. We leggen graag aan je uit hoe wij een vloer schuren en lakken bij het Forum Groningen.

 

Een vloer dat jaren meegaat

Heb jij een houten vloer of trap en wil jij dat jouw vloer lang mee kan gaan? Wij bij Van Winden Vloerenstudio is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om vloeren. Zo hebben wij bij het Forum Groningen de bamboe trappen en vloeren wezen schuren en lakken. Ben je benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt en wat het resultaat is van de bamboe vloer schuren en lakken? Lees dan snel verder en bekijk het proces!

 

Houten vloer schuren

 

In dit geval zijn wij aan het werk gezet om de ronde trappentoren en de vloeren van bamboe trappen een onderhoudsbeurt te geven. De eerste stap is de vloer schuren. Dit doen wij met een van onze schuurmachines. Door het schuren van de vloer halen we de bovenste laag van de vloer, waardoor een lak of olie beter aan de vloer hecht. Daarnaast zorgt het schuren van de vloer ervoor dat de vloer egaal wordt.

Vloer lakken en het resultaat

 

Laat jouw vloer schuren en lakken

Ook bij jou thuis kunnen wij een houten vloer schuren en lakken om de levensduur van jouw vloer te verlengen. Het proces van vloer schuren en dan de vloer lakken zal hetzelfde gaan als wat wij bij het Forum Groningen hebben gedaan. Wel kan je jouw vloer op eigen smaak laten lakken, verven of oliën. Er is ruime keuze uit verschillende kleuren en designs bij Van Winden, zodat jij de vloer vindt die bij jou past. Wil jij graag jouw houten vloer schuren en lakken? Kom dan langs of plan een afspraak in!