Home » Oude houten vloer renoveren voor Forum Groningen

Oude houten vloer renoveren voor Forum Groningen

Is jouw houten vloer toe aan onderhoud of wil je deze laten kleuren? Bij ons is van alles mogelijk. Bij Van Winden leggen, leveren en onderhouden we houten vloeren Zo hebben we bij het Forum Groningen een oude houten vloer weer als nieuw gemaakt. Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt en hoe het eindresultaat eruit ziet? Je leest het hier in onze klantcase.

Oude houten vloer een nieuwe look geven

Met onze kennis en vakkundigheid leveren, leggen en onderhouden we diverse houten vloeren voor jou. Zo hebben we onlangs het welbekende Forum in Groningen geholpen met het renoveren van een oude houten vloer. Het Forum kwam met een vraagstuk langs in onze winkel. Bestaande kabelgoten in de vloer en stopcontacten van de Rabozaal in het gebouw wilden ze weggewerkt hebben, waarna ze de bestaande houten vloer wilden kleuren. Ben je benieuwd hoe we een houten vloer onderhouden en bewerken? Lees dan snel verder!

De vloer afwerken en schuren

De bestaande kabelgoten en stopcontacten in de vloer van de grote Rabozaal zijn we als eerst netjes gaan afwerken. Dit hebben we gedaan door eerst de goten in de houten vloer op te vullen met nieuwe houten stroken. Op deze manier waren de kabelgoten en stopcontacten perfect weggewerkt in de houten vloer. Daarna is de vloer volledig geschuurd zodat de gehele oude houten vloer weer egaal is.

Houten vloer kleuren en het resultaat

Na het schuren en polijsten van de vloer, hebben we de houten vloer gekleurd met zwarte olie. Bij Van Winden behandelen we de oude houten vloer om de levensduur van een houten vloer te verhogen. Een afwerking zorgt ervoor dat het hout beschermd is tegen vuil en vocht. Daarom brengen we na het schuren van een vloer een laag lak of olie aan. We hebben ontzettend veel keuze in kleuren en soorten lak en olie, zodat je jouw vloer kan laten personaliseren. In dit geval is ervoor gekozen om de houten vloer te kleuren in een donkere houtkleur. Om deze donkere houtkleur te creëren, gebruiken we zwarte olie op de oude houten vloer in het Forum.

Snel en vakkundig afgewerkt

Voor deze opdracht zijn we met twee vakkundige mannen aan de slag gegaan. Door onze jarenlange ervaring in het leggen, leveren en onderhouden van houten vloeren, is jouw vloer snel en vakkundig afgewerkt. Bij het Forum zijn we een week hard aan de slag gegaan zodat de Rabozaal weer bezoekers kon ontvangen. Het Forum heeft ons laten weten ontzettend tevreden te zijn over de afgewerkte vloer. En leuk nieuws, we hebben namelijk alweer een nieuwe opdracht klaarliggen voor het Forum Groningen. Hier gaan we binnenkort mee aan de slag.