Home » Unieke planken vloer

Unieke planken vloer

Ben jij op zoek naar een houten planken vloer? Binnen ons assortiment heb je ruime keuze uit verschillende soorten planken vloeren. Zo kan je kiezen uit verschillende plank breedtes en is het mogelijk om de parketvloer uit Groningen op vloerverwarming te leggen. Met een tapis vloer van Van Winden heb je ook nog keuze uit diverse legpatronen, om zo jouw vloer eigen te maken. 

Kom langs in onze winkel en laat je inspireren en adviseren over onze vloeren!

Ambachtelijke planken vloer voor jou

In onze mooie Vloerenstudio hebben wij ontzettend veel soorten en maten houten vloeren. Zo beschikken we ook over een planken vloer. Het is een veelgekozen vloer bij mensen thuis omdat hij er strak en stijlvol is. Daarnaast zit je altijd goed met een houten vloer, omdat deze tijdloos is. Een houten parket uit Groningen is ook nog eens duurzaam omdat hij met het juiste onderhoud wel 100 jaar mee kan gaan. Bij ons heb je keuze uit verschillende kleuren en formaten planken vloer. Hieronder leggen we uit welke mogelijkheden er bij ons zijn en wat een tapis vloer is.

Afmetingen van een planken vloer

Het standaard formaat voor een planken vloer in onze winkel is een plank van 25 centimeter breed. Daarbij zijn er talloze opties om een parketvloer uit Groningen eigen te maken. Allereerst leggen we al onze vloeren met een stukje maatwerk, zodat de vloer perfect in de ruimtes passen. Je kan zelf kiezen uit verschillende hout kleuren en structuren. Ook vergrijsde of verouderde vloeren onderhouden we voor je zodat je zo lang mogelijk kan genieten van jouw planken vloer.

Houten tapis vloer

Naast het standaardformaat, is er ook nog keuze uit minder brede planken bij Van Winden. Binnen ons assortiment beschikken wij ook over tapis planken vloeren. Een tapis vloer is een vloer die bestaat uit stroken van 7 tot 20 centimeter breed. Dus dit is smaller dan een standaard parketvloer uit Groningen. Daarnaast leggen we een tapis vloer in verschillende

Planken vloer op vloerverwarming


Al meer dan 25 jaar leggen wij onze houten planken of tapis vloer probleemloos op vloerverwarming. Het is dan ook mogelijk om een planken vloer te laten leggen op vloerverwarming bij jou thuis. We verlijmen de houten planken op de vlakke ondergrond en vullen de gaten en kieren op. Zo kan jij wel 100 jaar genieten van een mooie, duurzame houten parketvloer uit Groningen als je de vloer goed onderhoudt.

Laat je verrassen

Om al jouw vragen te beantwoorden ben je altijd welkom in onze winkel en kan je altijd telefonisch contact opnemen. Kom langs in onze Vloerenstudio om alle vloeren binnen ons assortiment in het echt te kunnen zien en om inspiratie op te doen. Laat je ook adviseren door ons vakkundige team, om tot de juiste vloer voor jou te komen. Of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.